Пайлот Бабаджі

Послання Пайлота Бабаджі 18.06.2017

Ом Намо Нараяная!

Якщо ви шукаєте реалізації, якщо ви засмучені і ваше життя проблема для вас, то відійдіть від усіх цих речей, щоб перейти до реалізації, ви повинні піти на інтелектуальне усвідомлення. Тоді ви повинні зрозуміти – «Хто я». Тоді ви повинні розчинити «я» в універсальному «Я». Універсальні речі повинні розчинитися в істині. Якщо ви хочете реалізувати все це (різні наміри вашого життя), будь ласка, якщо у вас є час. Пам'ятайте, час є важливий. Час не чекатиме на вас. Час не рухається для вас. Все це є рух вашого розуму. Все це робить ваш розум. Ви в тенетах розуму. Ви раб розуму. Коли ви отримаєте свободу від рабства розуму, тоді прийдете до реалізації. Тільки тоді приходьте, якщо ви голодні, якщо маєте спрагу. Якщо у вас немає голоду і спраги, то не приходьте. Не приходьте, щоб просто згаяти час. Це остання нагода для всіх вас. Кожен з вас з усього світу, хто шукає реалізації. Ми готові передати енергію. Світ змінюється, світ переміщається, світ рухається. Це зміни від однієї епохи до іншої.

Світ потребує розуміння того, що є істина життя, в чому є сенс життя. Що таке реалізація. Що таке інтелектуальна реалізація. Якщо ви хочете розчинитися в собі і хочете розчинитися в Універсі, тоді ласкаво запрошуємо відшукати правду. В ашрамі, ви належите тільки самому собі, і нікому іншому. Ніщо також не належить вам. Все приходитиме до вас само по собі. Тільки само по собі.

Якщо ви можете прийти з звільненим розумом, вільні від життя, тоді, будь ласка. Вчиться і рухайтеся далі самостійно. Не застрягайте в ашрамі. Рухайтеся. Рух не означає, що ви маєте почати наслідувати майстра. Не обтяжуйте себе технікою майстра, його думками, його методом навчання. Ви повинні прийти до реалізації самостійно, а не імітувати вашого майстра.

Ми втрачаємо Будд у світі. Ви повинні стати Буддою. Поки ви не розслабитеся, поки не утвердите себе, реалізація не зійде. Будда означає намагання завжди йти по той бік. Будда навчав в багатьох місцях, і у всіх цих місцях йому пропонували свої послуги і просили залишитися. Будда відмовлявся, оскільки він вірив, що його подорож ще не закінчена. Він хотів піти по той бік. Нагадаєте собі: "Я не прийшов, покинувши дім, щоб залишитись в ашрамі. Я хочу піти по той бік". Це безперервне поглиблене дослідження себе, і постійний пошук себе не дозволить вам залишатися на одному місці. Постійно стукаючи в розум і в інтелект, коли ви спроможні реалізуватися – ваш Мастер святкуватиме. Майстер говоритиме: "Коли ви реалізуєтеся, ви прийдете до мене, я хочу танцювати, ваша реалізація це мій танець. Я вільний". Тому кожен майстер в очікуванні на вашу реалізацію, в очікуванні на свій танок свободи. Таким чином, будьте активним шукачем реалізації, а не тільки вчителем, проповідником притворства. Це не приведе вас до вашої істини. Реалізуйте себе і побачите, як все для вас зміниться. Це буде самим радісним моментом для обох – вас і вашого майстра.

Мої благословення для всіх!
Махайогі Пайлот Баба