Пайлот Бабаджі

Пайлот Бабаджі на Кумбхмелі 2010

Тільки спокійний ум може дозволити кинути себе і перейти до стану душі. А для того, щоб він був спокійним, потрібно зупинитися. Ні асани, ні пранаями, ні агні-крія, ніякі техніки не допоможуть вам зупинитися. Бабаджі знає багатьох великих йогі, котрі багато тисяч років сидять і практикують, вони вже досягли сил не менших ніж у Шиви, але як і раніше у них немає знання істини, тому, що вони не можуть кинути свої Крії. Усередині вас приховані божественні енергії. Знайдіть ці енергії, використовуйте їх, і ви тоді зрозумієте, хто ви є насправді. Багато приїхало людей: і святі, і йоги. І всередині всіх вас є якесь занепокоєння.

Ми можемо піти в будь-які монастирі і ашрами – всі будуть кричати про Бога, але ніхто не дивиться всередину себе. Тисячі років вони вже кричать, тисячі років стіни храмів тріскаються від молитов і мантр, але ніхто не дивиться в себе. Той, хто йде назовні і шукає Господа зовні, віддаляється від Господа на мільйони і мільйони років. А насправді все знаходиться всередині, і це дуже цінно. Робіть йогу і киньте цю йогу, творіть мантру і киньте цю мантру, робіть крію і киньте цю крію, концентруйтеся і киньте цю концентрацію. Тоді щось трапиться. Господь чекає вас. В іншому випадку ви так і залишитеся.

Махайогі Пайлот Баба